Werkgevers

Werknemers

Vacatures

Contact


Ook voor de leukste startups aan de slag?

Aan de slag bij de leukste jonge bedrijven

Over 91Degrees

91Degrees is een dienstverlenend bedrijf dat zich inzet om (snelgroeiende) startups te ondersteunen. Dat doen we op twee manieren: we adviseren hoe bepaalde processen ingericht en verbeterd kunnen worden en we verzorgen een deel van de operationele bedrijfsvoering. Dit doen wij door de inzet van studenten en flexibele krachten.

De voordelen van werken voor 91Degrees

91Degrees selecteert studenten voor leuke functies bij innovatieve en snelgroeiende bedrijven. Een leerzame en goed betaalde bijbaan, waar je echt kan bijdragen en zelf snel kan doorgroeien.

Zowel onze klanten alsonze studenten profiteren van het beste werk. We verwachten inzet en commitment van onze medewerkers en daar word je dan ook voor beloond met een goed salaris.

Je hebt bij ons de keuze. Zelf bepaal je wanneer en hoeveel je werkt; elke week, een paar dagen meer of volgende week even niet.

Je gaat aan de slag bij snelgroeiende en innovatieve bedrijven. Je doet relevante ervaring op, krijgt verantwoordelijkheid en kan echt het verschil maken.

Voor studenten die echt hart voor het werk en de klant hebben, is er de optie om door te groeien. Omdat wij vaak voor langere tijd met onze opdrachtgevers samenwerken, ontstaan er regelmatig functies met meer verantwoordelijkheden.

Ook voor de leukste bedrijven aan de slag?

Ook voor de leukste bedrijven aan de slag?